iulie 2, 2019

5 feluri de reteta de inghetata

Nu îmi amintesc să fi întâlnit vreodată o persoană căreia să nu îi placă înghețata. Iar copiii sunt cu siguranță mari amatori. În magazine, numărul brand-urilor de înghețată crește parcă de la an la an, cu ambalaje cât mai colorate, lucioase și atrăgătoare. Dar, pe cât sunt de atrăgătoare, pe atât sunt de îmbogățite cu zahăr, coloranți, emulgatori și conservanți.

Ca să vă faceți totuși plăcerea, iată mai jos sugestiile mele pentru aceasta vară. Nu sunt rețete propriu-zise, sunt doar idee mele testate în casă. Astfel, vă puteți lăsa imaginația să adapteze și să reinventeze după propriile preferințe.

Ingredientele sunt naturale, fără zahăr, cu multe arome precum vanilia, scorțișoara, coaja de lămâie. Puteți adapta cantitățile si aromele, puteți înlocui sau adăuga fructele preferate. Important este ca ați ales alternativa sănătoasă.

  1. Iaurt gras cu 10% grăsime, lămâie proaspăt stoarsă, coaja de lămâie rasă de la o lămâie bio, miere, vanilie și vișine congelate. Se pune compoziția la congelator 2 ore.
  2. Spuma de ciocolată care se poate transforma rapid în înghețată. Daca nu vă amintiți rețeta, iat-o aici. După ce o preparați, o puneți la congelator.
  3. Căpșune pasate, vanilie, miere, lapte de cocos (lăsat la frigider peste noapte, iar când îl desfaceți, folosiți doar partea grasă de deasupra), bucățele de nuci coapte presărate pe deasupra. Lăsat apoi totul în congelator până se încheagă.
  4. Banane coapte si pasate, ciocolată neagră topită, puțin rom, fulgi de migdale. Se pune compoziția la congelator 2 ore.
  5. Iaurt gras cu 10% grăsime, mere coapte, scorțișoară, nuci și miere. Toate puse în forme de înghețată pentru a face înghețată pe băț. Delicios.

Pentru usurinta prepararii, va recomand sa incercati setul de accesorii Smoothie si inghetata sau bolul de preparare inghetata din magazinul nostru online.

Voi ce înghețată preferați ?

Afla daca te putem ajuta!

Stim ca esti nerabdator sa gasesti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor tale, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa raspunda nevoilor tale.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram