Asa cum v-am promis, in anul 2019, ne dorim sa venim cu servicii noi ce intampina nevoile dumneavoastra. Incepand cu luna ianuarie, va punem la dispozitie programe de nutritie si planuri de consiliere personalizate recomandate de Alexandra Alexandru, nutritionist in cadrul Clinica Dr. Negoita.
In definitiv, nutritia este ca si o amprenta, fiecare om este unic din punct de vedere nutritional, si de aceea atunci cand dorim sa facem imbunatatiri sau modificari in stilul alimentar, se recomanda accesarea serviciilor unui specialist in domeniu si nu nutritia online sau diete aflate de la prietene sau cunostiinte.
Alimentatia echilibrata este o sursa de energie si stare de bine care are un impact benefic asupra organismului. O stare buna de sanatate este cea mai sigura investitie pe care o putem face pe termen lung, pentru corpul si mintea noastra.
Dupa o perioada de excese alimentare este foarte indicat sa iti ajuti corpul sa elimine toxinele acumulate. Tehnologia folosita de aparatele profesionale existente in clinica, impreuna cu o nutritie corespunzatoare va pot ajuta sa aveti rezultate exceptionale in timp record.
Ce trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi? Cum putem ajunge cat mai repede la greutatea ideala? Numeroasele surse de informare au facut ca, in prezent, majoritatea oamenilor sa aiba senzatia ca stiinta nu a obtinut inca raspunsuri clare in ceea ce priveste cel mai important aspect al vietii noastre: nutritia.
Nutritia este unul dintre subiectele cel mai des abordate in discutiile despre un stil de viata sanatos, dar foarte multe persoane dau gres pentru ca nu consulta un specialist in domeniu.
Prin alimentatie, omul isi procura zilnic principiile nutritive de care are nevoie pentru acoperirea consumului energetic, pentru cresterea si intretinerea organismului si pentru repararea tisulara. Aportul alimentar trebuie sa fie suficient pentru a asigura necesarul metabolic al organismului si in acelasi timp sa nu produca obezitate. De asemenea, trebuie sa existe un echilibru intre principiile nutritive pentru ca atat deficitele cat si excesele nutritionale pot duce la aparitia unor boli.
Principiile nutritive din alimentatie se pot clasifica, in functie de capacitatea organismului de a le sintetiza, in esentiale (adica nu pot fi sintetizate in organismul uman si trebuie aduse prin alimentatie) si neesentiale (adica pot fi sintetizate de catre organism) sau, infunctie de aportul energetic, se pot clasifica in principii care furnizeaza energie si principii care nu furnizeaza energie.