Cooltech

Criolipoliza CoolTech este o metoda rapida si non-invaziva de slabire localizata. Prin intermediul tehnologiei de criogenare, tesutul adipos este inghetat si mai apoi eliminat definitiv.

Crioterapie CoolTech

Criolipoliza cu echipamentul Cooltech ofera slabire localizata non-invaziva, rapid si fara efecte secundare.

Informatii Generale

Procedura este dureroasa?

Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, iar tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Tesutul este apoi inghetat pana la temperatura de -8 grade Celsius. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a celulelor adipoase prin sistemul limfatic.
Astfel, slabesti rapid, fara durere si fara timp de recuperare.

Ce probleme rezolva?

Criolipoliza cu echipamentul Cooltech ofera slabire localizata non-invaziva, rapid si fara efecte secundare.
Crioterapia actioneaza pe toate zonele cu probleme cum ar fi: gusa, brate, abdomen, flancuri, fese, coapse, genunchi, gambe.

Cum se efectueaza tratamentul?

Pe zona de tratament se aseaza o membrana protectoare si apoi aplicatorul. Efectul de vacuum al aplicatorului retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp tesutul inconjurator si fibrele de colagen.

Cate proceduri sunt necesare?

In functie de necesitati si de zona tratata, se stabileste un plan de tratament. In general, sunt necesare intre 1-3 sedinte, efectuate la distanta de 6 saptamani.
Imediat dupa tratament celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagelor. Astfel ca rezultatele devin evidente dupa 2 pana la 8 saptamani de la realizarea primei sedinte.

Tratamente disponibile

AFLATI CUM VA PUTEM AJUTA!

Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram