etwo sublime

Aplicatorul Sublime aprobat FDA ofera tratamente antirid si de remodelare cutanata, fara durere. Cu Sublime pacientii vor avea pielea ferma si conturul facial restabilit fara chirurgie.

etwo sublative

Energia RF este directionata precis in piele sub forma unei matrice. Pielea sanatoasa din jurul punctelor de matrice tratate accelereaza procesul de vindecare al dermului. 

Rejuvenare Faciala Completa !

Noul aparat etwo, cu o putere mai mare, ofera protocoale combinate de tratament Sublime si Sublative pentru o rejuvenare completa, intr-un timp mai scurt, cu mai putine sedinte.

etwo sublime

Aplicatorul Sublime aprobat FDA ofera tratamente antirid si de remodelare cutanata, fara durere. Cu Sublime pacientii vor avea pielea ferma si conturul facial restabilit fara chirurgie.
 

Sublime este ideal pentru tratarea semnelor de batranete, a pielii lasata, a pungilor inestetice de sub ochi, a pleoapelor cazute si a ridurile nasolabiale.

  • Tratamentul non-invaziv al ridurilor 
  • Tehnologia elos pentru tratamente sigure si eficiente 
  • Tratament rapid, rezultate vizibile imediat 
  • Timp de recuperare redus 
 
Sublime™ utilizeaza combinatia elos de nivele sigure si eficiente, lumina infrarosie si energii cu radiofrecventa bipolara pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin stimularea productiei de colagen.

Peste 70% reducere a ridurilor

reducerea ridurilor
70%

Peste 90% imbunatatire a aspectului facial general

aspect general imbunatatit
90%

etwo sublative

Energia RF este directionata precis in piele sub forma unei matrice. Pielea sanatoasa din jurul punctelor de matrice tratate accelereaza procesul de vindecare al dermului. Dupa tratament sunt produse noi fibre de colagen si celule. Liniile fine, ridurile si discromatia pielii sunt reduse. Textura pielii devine fina si elastica.

Aceasta tehnologie a aratat rezultate excelente pe: tratare riduri superficiale si medii, pete pigmentare rosii si maro, iregularitati texturale, cicatrici si vergeturi.Sublative reprezinta noua tehnologie de rejuvenare faciala.

O noua categorie de tratamente fractionate pentru piele 

  • Impact semnificativ asupra dermei, distrugere minima a epidermei pentru toate tipurile de piele 
  • Timp minim de inactivitate, eficienta dovedita, pacienti multumiti.

Informatii Generale

Ce probleme rezolva eTWO?

-imbunatateste aspectului vergeturilor si al cicatricilor postacneice
-remodeleaza conturul facial
-are efect de lifting instant
-estompeaza ridurile
- trateaza semnele de batranete ( pielea lasata, pungile inestetice de sub ochi, pleoapele cazute )

Cate proceduri sunt necesare?

Planul de tratament este stabilit de catre medic in functie de necesitatile pacientului. In general, protocolul de tratament este de 3-5 sedinte, la interval de 4-6 saptamani, atat pentru Sublative cat si pentru Sublime.

Sublative si Sublime sunt doua protocoale de tratament extrem de iubite de pacienti, si asta pentru ca ofera rezultate imediate fără a fi necesara nicio perioada de recuperare sau alte interventii complementare.

Ce vor experimenta pacientii?

-rezultate vizibile si timp de recuperare foarte scurt
-sigur si eficient pentru toate tipurile de piele
-tratamente rapide, 20-40 min
-tratamente non-invazive.

Cum se efectueaza tratamentul?

Aparatul eTwo, cu o putere mai mare, detine protocoale combinate de tratament Sublime si Sublative pentru o rejuvenare completa, intr-un timp mai scurt, cu mai putine sedinte.

Tratamente disponibile

AFLATI CUM VA PUTEM AJUTA!

Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram