fbpx

Tehnologie revolutionara pentru analiza tenului !

Adonia este un program high-tech pentru analiza tenului.
FotoFinder Adonia combina documentarea profesionala pentru tratament cu un instrument sofisticat pentru analiza tenului, gatului, barbiei, pieptului, in timp minim, oferindu-va rapoarte personalizate si planuri de tratament.

Adonia vizualizeaza porii, petele pigmentare inclusiv arsurile solare, ridurile, roseata si leziunile vasculare precum si uniformitatea pielii. Rezultatele obtinute sunt comparate cu cele ale unor persoane de aceeasi varsta si gen si cu acelasi tip de piele.

FOTOFINDER ADONIA

Este un echipament de inalta performanta ce permite centralizarea si analizarea in detaliu a unei largi game de parametri ai fetei si tenului. Datele si imaginile generate de FotoFinder Adonia va ofera posibilitatea personalizarii si adaptarii tratamentelor faciale la un nivel de acuratete fara precedent.

Informatii Generale

Care sunt avantajele Adonia?

  • Analiza porilor, a pigmentatiei, a rosetei, a ridurilor, a arsurilor solare, a leziunilor vasculare, precum si a uniformitatii pielii.
  • Ofera planuri de tratament si rapoarte personalizate
  • Camera foto rotativa pentru poze standardizate din 5 unghiuri diferite
  • Comparatie fotografie si suprapunere post-tratament
  • Functie "Ghost" pentru fotografii follow-up
  • Integrare iPad optionala

In ce consta analiza faciala Adonia?

Metoda de examinare este non-invaziva, usor de efectuat fara o pregatire initiala necesara.

Camera controlata de software-ul special FotoFinder permite realizarea mai multor poze de inalta rezolutie, usor si rapid. Imaginile obtinute prin intermediul Foto Finder sunt stocate automat in baza de date. La sedintele ulterioare, se vor compara imaginile din baza de date cu cele noi, pentru evaluarea rezultatului tratamentului.

Cand se recomanda analiza faciala?

Analiza FotoFinder Adonia se recomanda inaintea oricarei proceduri estetice faciale pentru identificarea tratamentului potrivit în funcţie de nevoile tenului şi ulterior, pentru a compara aspectul pielii inainte şi după tratamentul urmat.

AFLATI CUM VA PUTEM AJUTA!

Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram