fbpx
  • SAMSUNG H60, 4D Live – Doppler Color

    aparatura medicala la cele mai inalte standarde de calitate.

    H60 este un sistem de înaltă rezoluție conceput pentru a efectua ultrasunete 2D, 3D și 4D.  Sistemul include o tehnologie avansată de formare a fasciculului de fascicul, precum și o selecție de instrumente inovatoare de procesare a imaginii .
  • PERFORMANCE IN STYLE

    Identifying the location of needles (needle guidance & needle tips), Beam Steering provides the high level of efficiency and safety in needle placement.

Calitate avansată a imaginii ecografice

H60 dispune de instrumente inovatoare de procesare a imaginilor concepute pentru a satisface nevoile dvs. OB / GYN si radiologie. Multumita senzitivitatii avansate, ecograful H60 de la Samsung, poate oferi un diagnostic corect chiar si in situatii dificile tehnic.

acuratete inegalabila

Calitatea imaginilor este esentiala intr-o ecografie, iar ecograful Samsung Ugeo se achita cu brio de aceasta sarcina, fiind dotat cu u monitor LED de 18.5 inch (47 cm), care ofera o imagine in format 16:9, comparabila cu cea a vechilor monitoare analogice.

Acuratetea imaginilor este sprijinita si de noile tehnologii, precum Hybrid Imaging Engine.

Noua tehnologie hardware si software aduce pentru Ugeo H60 imaginea cea mai clara si de cea mai mare acuratete, obtinuta cu noua tehnologie inovativa SDMR™.
Noul filtru de reducere a zgomotului imbunatateste intarirea contururilor si creeaza o imagine detaliata pentru facilitarea diagnosticului. Integrarea tehnologiei specializate Samsung are ca rezultat imbunatatirea notabila a calitatii imaginii.

softuri de redare si vizualizare volumetrica

S-Flow ™ - detecteaza vasele de sange periferice, folosind o tehnologie inovativa Doppler, cu o sensibilitate superioara. Un Doppler avansat asigura cea mai mare acuratete in diagnostiul Doppler, indiferent de structura fiziologica a pacientului.

Usurinta in utilizare - utilizare facila si intuitiva a ecografului este conferita de elemente precum 3D XI™. Cuprinde o suita de softuri inovative - Multi Slice View ™, Oblique View™ si Volume CT™, softuri care ofera un control precis si complet asupra manipularii datelor in format 3D/4D, permitand, astfel, un diagnostic cat mai exact.

Beam Steering - creste calitatea imaginii traiectoriei acelor de biopsie. Astfel, se asigura un nivel inalt de eficienta si siguranta in diagnostic.

Rapiditate - este conferita de elemente precum QuickScan™. Optimizarea automata a unor parametri importanti ai imaginii este posibila prin atingerea unui singur buton, rezultatul final fiind eficientizarea fluxului de lucru.

Digital TGC Preset - noua tehnologie TGC (Time Gain Compensation) se foloseste, pentru prima oara in lume, setarea facandu-se folosind touch-screen-ul.

imagini clinice

Informatii Generale

Cum trebuie sa te pregatesti inaintea unui consult ecografic?

Pregatirea pacientul pentru o ecografie trebuie sa respecte urmatoarele indicatii, in functie de tipul ecografiei:

  • ecografie abdominala - pacientul nu trebuie sa consume alimente, bauturi acidulate sau cafea cu cel putin 6 ore inainte de investigatie, deoarece continutul gazos intestinal trebuie sa fie redus astfel incat sa permita vizualizare adecvata a structurilor interne. In schimb, este recomandat consumul a 1 - 1,5 litri de apa sau ceai inainte de examinare, iar cina din ziua precedenta nu trebuie servita mai tarziu de ora 18:00 sau 19:00. De asemenea, nu trebuie consumate dulciuri cu 24 de ore inainte de consultatie, sau alimente care fermenteaza (iaurt, prajeli, fasole, prune)
  • ecografie pelvina - pentru aceasta investigatie este indicat ca pacientul sa consume 1 litru de apa cu o ora inainte de investigatie, astfel incat vezica urinara sa fie plina si sa permita vizualizarea cat mai precisa a organelor interne

Pentru ecografia mamara si cea din timpul sarcinii nu exista recomandari speciale inainte de investigatie

Cum se desfasoara un consult ecografic?

Pe durata desfasurarii consultatiei, pacientul este asezat pe spate, cu abdomenul dezgolit, iar zona care necesita investigatie este unsa cu un gel special care favorizeaza transmiterea ultrasunetelor. Ulterior, medicul va aseza sonda pe abdomen sau in zona pelvina si va apasa usor, in timp ce va deplasa sonda pe zonele respective pentru a vizualiza structurile interne.

Pentru ecografia transvaginala, pacienta se va aseza pe spate, tinand genunchii indoiti si usor departati, fiind folosita o sonda endocavitara care va introdusa in vagin.

Care sunt beneficiile ecografiei?

Ecografia este metoda de diagnostic rapida, simpla, noninvaziva si nedureroasa, exceptand cazurile in care exista o afectiune precum calculi biliari, pancreatita acuta sau colecistita, situatii in care poate aparea o senzatie de disconfort sau de usoara durere la apasarea unor zone cu sonda. Intrucat ecografia foloseste ultrasunetele, sunt evitate efectele nocive ale razelor X.

Pentru efectuarea unei ecografii nu este necesara spitalizarea, examinarea dureaza intre 15 - 30 de minute, iar pacientul primeste rezultatul pe loc.

Ecografia are riscuri sau efecte adverse?

Ecografia este o metoda imagistica de diagnostic sigura care nu are efecte adverse asupra structurilor interne examinate si nu foloseste radiatii.
Oferta specialaLista preturi

AFLATI CUM VA PUTEM AJUTA!

Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram