Despre Noi

Obiectivul nostru, asumat cu seriozitate si profesionalism, este de a aduce binele in viata fiecarui pacient. De aceea, am format o echipa de specialisti si am dotat centrul cu cea mai performanta tehnologie.

Scopul Clinicii Dr. Negoita este de a imbunatati starea de bine si frumusetea naturala a fiecarui pacient, prin furnizarea unor servicii estetice sigure, la cele mai inalte standarde de calitate.
MISIUNE
VIZIUNE
VALORI
Misiunea Clinicii Dr. Negoita este de a oferi cele mai competente solutii pentru tratamentele estetice, prin intermediul echipei noastre pluridisciplinare de specialisti si a tehnologiei de ultima generatie.
Viziunea Clinicii Dr. Negoita este de a deveni un centru de excelenta ce ofera in regim de siguranta si incredere cele mai bune servicii prin preocuparea permanenta de a investi in oameni, inovatie si tehnologie.
PROFESIONALISM – Ne inconjuram mereu de cei mai experimentati medici si specialisti si investim fara preget in dezvoltarea lor continua.

SIGURANTA – punem pacientul in centrul preocuparilor noastre prin implementarea celor mai sigure servicii.

EFICIENTA – asiguram un act medical de cea mai buna calitate prin intermediul tehnologiei ultraperformante și a echipei de medici și tehnicieni experimentați.

GRIJA – pacientul este in permanenta in centrul preocuparilor noastre, de aceea manifestam grija fata de nevoile si dorintele acestuia.

PERFECTIONARE CONTINUA – suntem mereu conectati la noile descoperiri din domeniul medical.

Specialitati Estetice

Gama completa a specialitatilor estetice disponibile la Clinica Dr. Negoita.
afla mai multe

De ce sa alegi Clinica Dr. Negoita?

Locatie Premium

Clinica Dr. Negoita este singura clinica estetica amplasata intr-un complex rezidential de renume din Bucuresti, pacientii beneficiind de loc de parcare gratuit, pe tot parcursul vizitei in clinica noastra.
Afla mai mult

Tehnologie Moderna

Furnizarea celor mai bune solutii estetice pacientului, presupune nu doar o echipa de exceptie, ci si aparatura estetica de top. Conceptul Health Tech prin High Tech este prioritar, de aceea investim permanent in cele mai avansate tehnologii estetice.
Afla mai mult

Specialisti Dedicati

La Clinica Dr. Negoita beneficiezi de experienta si ingrijirea unor specialisti care si-au dovedit calitatile de-a lungul anilor, fiind preocupati permanent de perfectionare.
Afla mai mult

Incredere

Relatia specialist-pacient inseamna mai mult decat un consult si un plan de tratament. Este o relatie bazata pe comunicare, intelegere si respect, dar mai ales pe increderea ca ai facut alegerea corecta.
Afla mai mult

Singura clinica medicala amplasata intr-un Complex Rezidential!

Situata in incinta RIN Grand Residence, Galeria Comerciala, Parter, Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, Sector 4, Bucuresti
Program de lucru:
L - V:
S:
D:
09:00 - 21:00      
INCHIS
INCHIS

Afla cum te putem ajuta!

Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
map-markerstethoscopemobileslideshareenvelopephone-handsetcalendar-fulllaptop-phonecarcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram