Grija fata de pacienti cu o solutie de plata accesibila!

Preintampinam nevoile pacientilor nostri.

Totul e mai simplu cu un Credit Instant.

Tbi lansează o soluție digitală de finanțare atat pentru serviciile medicale cat si pentru cele estetice.

100% online

Fara drumuri la banca

10 minute

24/7

Ce urmeaza?

Sunt câțiva pași foarte simpli:

Pasul 1

Vino la CONSULTATIE in clinica noastra și află care este planul de tratament potrivit pentru tine și care este valoarea acestuia.

Pasul 2

Completăm împreună un formularul de înscriere.

Pasul 3

Te ajutăm să intri în apel video direct din clinică cu un reprezentant TBI Pay; prezinți cartea de identitate și aștepți verificarea eligibilității.

Pasul 4

Semnezi online contractul electronic, cu un cod de 6 cifre transmis prin SMS.

Care sunt cerințele minime pentru a putea beneficia de acordarea unui credit pentru SERVICIILE MEDICALE CAT SI PENTRU CELE ESTETICE in Clinica Dr. Negoita?

 • Vârsta cuprinsă între 18 – 65 la data aprobării creditului;
 • Valoarea finanțată cuprinsă între 300 – 40.000 lei;
 • Minim 3 luni vechime la ultimul loc de muncă pe teritoriul României;
 • Pentru persoanele cu vârsta între 65-75 ani există soluții personalizate.

*Pentru ultima situație, contactați cu încredere reprezentanții TBI Pay, care vă vor ajuta venind în clinică pentru a oferi suport.

Ce documente trebuie să ai la tine? 

Doar cartea de identitate în original.

PACIENTII NE RECOMANDA!

 • "Am beneficiat la Clinica Dr. Negoita de un tratament pentru reducerea celulitei de care nu am reusit sa scap prin masaj, impachetari sau alte tehnologii aplicate. Rezultatele au inceput sa se vada chiar de la primele sedinte. Dupa terminarea planului de tratament, insemnand un pachet de 6 sedinte, aspectul de coaja de portocala disparuse. Iar rezultatul cel mai mare este redarea increderii in tine, pentru ca nimic nu poate inlocui felul in care tu te simti din nou bine in corpul tau si asta se vede. O echipa de profesionisti dedicati intru totul atingerii rezultatului dorit, o clinica de top si tehnologie de ultima generatie. Multumesc frumos! Ne revedem la sedintele de intretinere."

  Gabriela

  "Am început tratamentele corporale la clinica lor iar serviciile sunt de top. Personal calificat si amabil, o locatie cu dotari de ultima ora. Este chiar o clinica de 5 stele. Felicitari intregii echipe! 👏🏼👏🏼👏🏼"

  Roxana Ciuhulescu

 • "Ladies, the best in town☆☆☆☆☆
  Recomand cu rezultate vizibile si frumoase. Iar acestea vin, fără îndoială, atunci când ești informată corect, motivată de cel mai amabil si pozitiv personal, 👏si contactată la momentul potrivit pentru a-ti reaminti ca pe ordinea de zi ai trecută ora ta de maxim răsfăț la care "no way" ! nu ar renunța nici o femeie ce slăbește cu 8 cm in cateva sedinte de cooltech si velashape ;)
  SI pentru cele super-mulțumite ,exista si next season, pe care abea il aștept 😘
  Thanks !"

  Irina C

  "I was staying at the Rin Hotel and discovered this clinic. I started body treatments at their clinic, and the services are really nice. Qualified and courteous staff, and location with up-to-date amenities. Congratulations to the whole team!"

  Kate W

 • "Intregul proces de criolipoliza a fost surprinzator de usor. Cand am ajuns la clinica, toata lumea m-a facut sa ma simt binevenita si increzatoare ca sunt pe maini sigure. Dupa 6 saptamani am scapat de aripioare ..:D "

  Andreea M

  "Incercand multe metode de pierdere in greutate fara succes, am ajuns la clinica Dr Negoita. Planul de nutritie m-a ajutat sa pierd 6 kg in 2 luni! Sunt uimita de modul in care cele mai mici schimbari ale dietei pot avea cel mai mare impact asupra corpului tau."

  Beatrice

 • "Aceasta este cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata intr-o clinica. Aparatura ultraperformanta si proceduri ireprosabile! Multumesc, Clinica Dr. Negoita."

  Irina

  "O clinica in care grija fata de pacient este o prioritate ! Felicitari!"

  Rodica S

  "Profesionalismul se recomanda prin Calitate si Dedicatie catre Pacient. Felicitari!"

  Alexandru A

Ajuta-ne sa fim cei mai buni
  Afla cum te putem ajuta!

  Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
  VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

  Inscrie-te la newsletter

  Contacteaza-ne
  office@drnegoita.ro
  Telefon: 0730 777 111
  RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
  Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
  Sector 4, Bucuresti
  file-ovideo-camerauser-mddesktopquote-leftbankhourglass-3calendar-check-osign-languagephone-handsetcalendar-fullcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram