fbpx

ianuarie 17, 2019

Criolipoliza CoolTech® – cea mai rapida metoda de slabire localizata

Sintagma “cura de slabire” este rostita de orice femeie, macar o data in viata. Nu de putine ori se intampla sa vrem sa scapam de kilogramele in plus, rapid, fara durere si efort. Solutii exista si sunt la indemana oricui – ele fiind mai mult sau mai putin costisitoare.

Cu peste peste 1 milion de pacienti din 40 de tari, noi iti prezentam una dintre cele mai sigure si eficiente metode de slabit, recunoscuta la nivel mondial – Criolipoliza CoolTech®, tratament a carui rata de succes in randul pacientilor, depaseste 95%.

CoolTech® este un tratament non-invaziv, care foloseste o tehnologie performanta de criogenare combinata cu vacuum, ce elimina definitiv grasimea in exces din zone precum: abdomen, fese, genunchi, solduri, coapse si picioare.

In ce zone ale corpului putem slabi cu CoolTech®?

Dispozitivul CoolTech® are diversi aplicatori pentru diferite zone ale corpului, toate concepute pentru a remodela. Criolipoliza este destinata in primul rand depozitelor de grasime rezistente la dieta si miscare precum cele din zona abdomenului, coapselor, bratelor, feselor, soldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului.

Studiile clinice au evidentiat faptul ca pentru pacientii cu un stil de viata sanatos, dupa un singur tratament s-a produs o reducere cu aproximativ 30% a volumului zonei tratate si o reducere a circumferintei de 5 cm

Cum functioneaza CoolTech®

Dispozitivul CoolTech® ofera racire controlata pentru tratarea depozitelor de grasime localizate. Tesutul este racit cu ajutorul temperaturii scazute, care oscilează de la 3°C pana la -8°C, in functie de zona tratata si de grosimea stratului de grasime din zona respectiva. Temperatura este redusa treptat la inceputul tratamentului si creste din nou spre sfarsitul sesiunii de slabit.

Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp restul tesutului si implicit fibrele de colagen. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului si este generat efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.

Rezultate masurabile

Odata distruse, celulele grase moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagelor (celule circulare ce fac parte din sistemul imunitar), acestea fiind ulterior reciclate si transformate în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitate de regenerare.

Procedura reduce tesutul adipos localizat cu 30% la o singura sedinta de tratament si cu pana la 90% in doar 3 sedinte pe aceeasi zona.

O sesiune de criolipoliza cu dispozitivul CoolTech® dureaza aproximativ 60 de minute. Pentru obtinerea rezultatelor promise, numarul recomandat este de 3 sesiuni pentru aceeasi zona, la un interval de 8 saptamani distanta. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural, ce poate dura pana la 6 saptamani.

Pretul unei sedinte pentru o singura zona este de 150 euro.

Afla daca te putem ajuta!

Stim ca esti nerabdator sa gasesti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor tale, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa raspunda nevoilor tale.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram