fbpx

SPECIALISTI

Dr. Adina Negoita

medic specialist medicina de familie, competente - ecografie generala
Insotita permanent de dorinta de a evolua in plan profesional, dr. Adina Negoita a cautat intotdeauna sa-si imbunatateasca abilitatile, cunostintele si experienta pentru a veni in intampinarea problemelor medicale ale pacientilor cu solutii eficiente intr-o maniera discreta si profesionista.

Dr. Silvia Stanculescu

doctor in stiinte medicale, medic specialist chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva
Are spiritual, flerul si pasiunea unui adevarat artist. Pacientii ei ii sunt prieteni, iar tratamentele si produsele inovatoare sunt armele ei. Dr. Silvia Stanculescu lucreaza cu fiecare pacient pentru a obtine (frumusete prin sanatate,) rezultate estetice pline de naturalete cu ajutorul tehnologiei de varf si al tratamentelor medicale si estetice de la Clinica Dr. Negoita.

Dr. Ciprian Pop-Began

medic primar obstetrica-ginecologie, competente - medicina materno-fetala, colposcopie, histeroscopie, chirurgie laparoscopica, ultrasonografie obstetricala si ginecologica
Recunoscut pentru seriozitatea si maniera profesionista cu care-si trateaza fiecare pacienta, dr. Ciprian Pop-Began are o experienta indelungata in domeniul obstreticii si al ginecologiei si o activitate stiintifica importanta.

Virgil Taune

tehnician proceduri corporale
Profesionist discret si pasionat de meseria lui, Virgil manevreaza echipamentele de top de la Clinica Dr. Negoita cu lejeritatea si naturaletea unui sculptor pentru a obtine formele cele mai armonioase.

Alexandra Alexandru

Nutritionist
Este specialistul care-ti schimba perceptia cu privire la nutritie, te invata sa mananci sanatos si are puterea de a te convinge sa adopti un stil de viata benefic pentru a fi in forma fizica si estetica maxima.

Dr. Ioana Andreescu

medic specialist dermato-venerologie
Dedicata trup si suflet profesiei nobile pe care si-a ales-o, dr. Ioana Andreescu are experienta si competentele necesare pentru a trata cele mai complicate afectiuni dermatologice ale pacientilor sai.

Alatura-te echipei noastre!

Offices parties lasting outward nothing age few resolve. Impression to discretion understood to we interested he excellence.
Lasa-ti CV-ul aici

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcrossarrow-uparrow-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram