fbpx

Velashape III

VelaShape III este un tratament non-invaziv, care nu necesita timp de recuperare si pentru care exista foarte putine contraindicatii, printre care sarcina, alaptarea si varicele.

Eficienta si Siguranta

Velashape III este terapia numarul 1 in lume pentru reducerea celulitei, remodelare corporala si tonifiere cutanata. O metodă de slabire rapida si de reconturare a intregului corp.

Informatii Generale

Procedura este dureroasa?

VelaShape III combina doua tehnologii puternice-IR (infrarosu) si RF(radiofrecventa) bipolara cu vacuumul si rolele mecanice, care actioneaza concomitent asupra zonei tratate si asigura astfel rezultate excelente intr-un timp foarte scurt.
Rolele mecanice realizeaza un masaj bland si ofera un plus de tonus pielii.
Vacuumul imbunatateste fluxul sangvin si limfatic, favorizand astfel eliminarea reziduurilor din organism.

Ce probleme rezolva?

Velashape III este terapia numarul 1 in lume pentru reducerea celulitei, remodelare corporala si tonifiere cutanata. O metodă de slabire rapida si de (re)conturare a intregului corp.

Beneficii:
-reducerea laxitatii pielii fara interventie chirurgicala
-tonifiere intensa
-eliminarea celulitei
-imbunatatirea texturii pielii
-reducere in circumferinta

Velashape III actioneaza pe toate zonele cu probleme cum ar fi: coapse, fese, gambe, abdomen, brate, etc

Cum se efectueaza tratamentul?

Radiofrecventa are la baza aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce actioneaza asupra tesutului adipos din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma. Aceste unde produc incalzirea straturilor de grasime, actionand asupra depozitelor de grasime din interior, care sunt de altfel si cel mai greu de eliminat.

Lumina infrarosie accelereaza microcirculatia si metabolismul si ajuta in procesul de vindecare natural al organismului prin cresterea numarului de celule albe in sange.

Utilizate impreuna cele doua tehnologii stimuleaza circulatia si fibrele de colagen,intensifica activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara, rezultatul fiind unul de remodelare a pielii.

Cate proceduri sunt necesare?

In functie de gradul si tipul de celulita, dar si de gradul de laxitate a pielii, medicul va stabili un plan de tratament. In general, sunt necesare intre 6-8 sedinte, realizate la distanta de 2 saptamani.

Rezultatele tratamentului vor aparea chiar dupa prima sedinta, in special in ceea ce priveste aspectul pielii. Reducerea semnificativa a celulitei si a laxitatii pielii se poate observa dupa 8 saptamani.

phone