fbpx

ianuarie 9, 2019

Juvederm – ultima inovatie pentru calitatea pielii tale

Acidul hialuronic este un compus natural, prezent in mod normal in organismul uman si la nivelul pielii (derm). Este larg raspandit in tesutul conjunctiv, epitelial si neural. Acest compus atrage apa, realizeaza hidratarea pielii si creste volumul. 50% din acidul hialuronic din corp se gaseste in piele, iar restul in ochi si in articulatii.

Rolul pielii este de a fi bariera noastra cu mediul inconjurator, in timp ce rolul acidului hialuronic este de a intari aceasta bariera. Studii recente au demonstrat proprietatile regeneratoare ale acidului hialuronic, in special daca este asociat cu vitamina C. Acidul hialuronic este responsabil nu doar cu retinerea apei si hidratarea pielii, ci si cu lubrifierea partilor mobile ale corpului.

Care sunt proprietatiile acidului hialuronic injectat in riduri sau buze?

Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, care actioneaza in profunzime, la nivelul tesuturilor. Astfel, reuseste sa mentina supletea si elasticitatea pielii.

Acidul hialuronic utilizat in terapiile injectabile este de origine non-animala, obtinut printr-un elaborat proces de sinteza – este pur din punct de vedere microbiologic si ambalat in seringi sau flacoane sterile. Are consistenta de gel si poate fi crosslinkat (reticulat) sau noncrosslinkat (non-reticulat), cu sau fara anestezic (lidocaina).

Acidul hialuronic este un filler care asigura rezultate imediate prin crestera volumului acolo unde este injectat, fie pentru corectia ridurilor sau a santurilor, fie pentru marirea de volum a buzelor, pometilor sau pentru tratamentul cearcanelor.

Ce se poate trata cu ajutorul acidului hialuronic?

Cu ajutorul acidului hialuronic vei putea reda volum si contur buzelor, trata cearcanele, ridurile, este redata rotunjimea pometilor si se poate hidrata decolteul, mainile si gatul.

Acidul Hialuronic are proprietatea de a-si mari de foarte multe ori volumul datorita faptului ca atrage apa la nivel localizat. De aici apare efectul de volum si umplere a ridurilor dupa injectare.

Cat dureaza efectul acidului hialuronic?

In mod normal, rezultatul dureaza intre 6 si 12 luni la primul tratament, in functie de: produsul injectat, de organismul pacientului si de stilul de viata (expunere la soare, fumat, stress sau dereglari hormonale). Bineinteles, durata efectului acidului hialuronic injectat variaza si in functie de capacitatea naturala a fiecaruia de a produce acid hialuronic propriu, de gradul de hidratare sau de metabolism.

Afla mai multe despre Juvederm

Juvedermul este un filler dermal cu acid hialuronic, aprobat de FDA, al carui efect persista pana la un an. Are o concentratie mai scazuta a moleculelor de cross-linkare, acest lucru ducand la obtinerea unor rezultate de durata.

In functie de zona unde se injecteaza, Juvederm a creat mai multe tipuri de acid hialuronic, pe care le poti gasi si in Clinica Dr. Negoita:

  • Juvederm Volite – Umplere riduri fata, gat, decolteu si maini
  • Juvederm Volbella, Juvederm Ultra 3 – Volumizare si conturare buze
  • Juvederm Ultra 2 – Riduri nazogeniene si cele din zona gurii
  • Juvederm Voluma – Volumetrie pometi

Intrucat Juvederm este o gama de produse medicale cu specificatii si caracteristici diferite, este necesara intotdeauna consultarea unui medic specialist care sa va recomande produsul cel mai adecvat nevoilor dumneavoastra. Pentru tratamente faciale personalizate te asteptam in clinica noastra pentru o discutie ampla cu medicul estetician Silvia Stanculescu.
Juvederm Volite – ultima inovatie pentru calitatea pielii tale

Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan. O singura procedura corecteaza ridurile fine, hidrateaza pielea in profunzime si ii pastreaza elasticitatea naturala timp de 9 luni. Juvederem Volite actioneaza din interior pentru stimularea microcirculatiei, refacerea structurii pielii, hidratarea pielii, redarea elasticitatii, fermitatii pielii.

Volite a fost special creat pentru pacientii care isi doresc un ten luminos, reducerea ridurilor fine de pe fata, gat, decolteu sau maini. Actioneaza prin imbunatatirea texturii cutanate, oferind pielii un aspect proaspat, stralucitor si relaxat, cu efecte care se mentin pana la 9 luni dupa o singura procedura, efectul fiind vizibil imediat. Disconfortul asociat cu procedura este minim, datorita faptului ca gelul contine si lidocania – substanta anestezica.

Tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing. Substanta injectata actioneaza prin cresterea densitatii straturilor epidermice, hidratand pielea in profunzime, efecul imediat fiind de prospetime si rejuvenare, care dureaza timp indelungat.

Afla daca te putem ajuta!

Stim ca esti nerabdator sa gasesti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor tale, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa raspunda nevoilor tale.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram