fbpx

ianuarie 21, 2019

Liftingul facial fara operatie este cea mai noua metoda de intinerire

Semnele trecerii timpului se fac vizibile incepand cu varsta de 30 de ani. Specialistii din Clinica Dr. Negoita iti recomanda o procedura revolutionara de intinerire si restabilire a conturului facial, ce poate sa te ajute sa pari mai tanara/tanar cu pana la 10 ani.

Cu peste 150.000 de pacienti in intreaga lume, tratamentul cu firele Silhouette Soft este unic si ofera rezultate naturale in doar 45 de minute. Perfect pentru imperfectiunile aparute odata cu inaintarea in varsta, acesta reda aspectul fresh, odihnit si natural al fetei, fara modificari ale expresiilor faciale ori interventii chirurgicale.

Silhouette Soft are scopul de a opri semnele imbatranirii intr-un mod eficient si sigur, cu un efect de durata. Firele au fost special create pentru a indeparta efectul de pierdere a volumului si degradare a calitatii pielii. Acestea sunt naturale si complet absorbabile.

Firele Silhouette Soft pot fi folosite indiferent de tipul de piele si fara a cauza alergii, lucru demonstrat dupa 6 ani de teste si studii clinice. Astfel, nu este nevoie de o testare alergologica inainte de folosire.

Cum functioneaza Silhouette Soft?

Silhouette Soft se bazeaza pe fire speciale de sutura, al caror component principal este acidul polilactic si sunt folosite pentru a ridica pielea de pe gat si fata. Adesea numita "facelift non-chirurgical", procedura minim invaziva este mai putin consumatoare de timp decat un lifting facial traditional si nu necesita sedare sau sedere in spital.

Interventia se efectueaza sub anestezie locala. Poate dura pana la 45 de minute, iar pacientii se pot intoarce acasa dupa interventie. Practic, nu este nevoie de recuperare sau de timp in care nu puteti functiona normal.

Beneficiile Silhouette Soft?

Tratamentul ofera beneficii vizibile ce dureaza intre 12 si 18 luni, acesta avand dubla actiune:

incurajeaza procesul de regenerare a colagenului in piele;
ofera tenului un efect de lifting imediat, iar obrajii isi recapata volumul si aspectul tanar.

Rezultatele oferite de firele Silhouette Soft sunt vizibile imediat, insa rezultatul final se poate observa dupa aproximativ 2 saptamani de la interventie. In primul rand vei constata aspectul natural al pielii: fresh si relaxat, iar mai tarziu restabilirea conturului facial, ridicarea pometilor si disparitia ridurilor fine. In urma efectului de rejuvenare, mobilitatea si vivacitatea expresiilor faciale nu sunt influentate. Te poti bucura, asadar, de momentele frumoase din viata ta si de noul aspect intinerit, cu mai multa incredere si optimism.

Te vei putea intoarce la activitatile zilnice imediat dupa interventie, cu singura recomandare de a evita exercitiile fizice si masajul facial pentru cateva zile. Ca dupa orice alt tratament estetic, exista posibilitatea sa apara o usoara usturime sau roseata.

Apeleaza la medicul estetician pentru a incerca aceasta metoda revolutionara de lifting nonchirurgical. Este recomandat ca inainte de a incepe tratamentul sa discutati cu medical despre aceasta procedura, costuri si curiozitati. Trebuie specificate tratamentele si medicamentele anterioare, pentru ca tratamentul sa se desfasoare in conditii optime.

Afla daca te putem ajuta!

Stim ca esti nerabdator sa gasesti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor tale, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa raspunda nevoilor tale.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram