fbpx

mai 5, 2020

Masuri recomandate privind prevenirea si controlul infectiei cu covid-19

Stimati pacienti,

Este în interesul fiecăruia în parte și al nostru, ca și colectivitate, să luăm măsuri pentru a limita cât mai mult răspândirea virusului CoVID-19.

Ca atare, clinica noastră vă încurajează :

Ca la momentul intrarii in clinica sa va puneti botoseii pe pantofi si apoi sa va dezinfectati mainile cu produsele dezinfectante puse la dispozitia d-voastra.

Sa va dati acordul sa monitorizam temperatura cu termometrul non-contact.

Sa completati chestionarul PENTRU EVALUAREA RISCULUI DE ÎMBOLNĂVIRE CU COVID-19.

Sa va prezentati la consultatie singuri sau in conditii speciale, cu maxim un apartinator, cu 10 minute inainte de programare.

In cazul in care aveti simptome de viroza/gripa (tuse, febra, dureri musculare), va rugam sa reprogramati consultatia, la nr de tel. 0730777111.

In cazul in care ati calatorit in alte tari in ultimele 2 saptamani, va rugam sa reprogramati consultatia si sa respectati masurile legale referitoare la izolare sau carantina. Noile programări vor fi onorate imediat ce starea dumneavoastră de sănătate nu ar putea pune în pericol – chiar și potential – starea sănătății altor pacienți;

Reprogramați consultația în cazul în care aveți în familie sau ați intrat în contact cu persoane care au venit din zone afectate;

Clinica noastră își rezervă dreptul de a NU onora programările în cazul persoanelor suspecte;

Pentru a vă garanta siguranța consultării sau a procedurii avem nevoie de întreaga și deplina dumneavoastră colaborare. Este, de asemenea, esential să asigurăm sănătatea cadrelor medicale care vă tratează pe dumneavoastră și pe ceilalți pacienți. Depunem, astfel, tot efortul să vă asigurăm cele mai bune și mai sigure conditii pentru sănătatea și confortul dumneavoastră.

 

Va multumim pentru intelegere si colaborare.

Vă așteptăm în siguranță!

Dr. Adina Negoita
Administrator si Director Medical

Afla daca te putem ajuta!

Stim ca esti nerabdator sa gasesti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor tale, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa raspunda nevoilor tale.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram