fbpx

Card de membru

Stim ca beneficiile de sanatate si frumusete sunt cele mai apreciate!
Iar noi apreciem fiecare vizita pe care ne-o faci, punand pe primul loc sanatatea, siguranta si multumirea ta!
De acum, fiecare experienta traita alaturi de medicii si terapeutii nostri te recompenseaza.

Ce beneficii iti aduce Cardul de membru?

Te ajuta sa economisesti beneficiind de DISCOUNT (in functie de tipul de card pe care il detii: Silver – 5% discount, Gold – 10% discount, Platinum -15% discount) pentru fiecare achizitie efectuata!

Aceasta reducere se adauga chiar daca serviciile au deja un pret redus sau fac obiectul unor oferte speciale, exceptie facand doar procedurile injectabile.(nelimitativ: de exemplu proceduri de injectare estetica cu substante aprobate de Agentia Nationala a Medicamentului si a dispozitivelor Medicale cu acid hialuronic, toxina botulinica, Profhilo, s.a. )

Iar de ziua ta DISCOUNTUL se DUBLEAZA pentru 1 (un) serviciu ales din specialitatile noastre:

Dr. Negoita Medical

Teste diagnostic si anticorpi COVID-19

Ecografie

Obstetrica si Ginecologie

Chirurgie Plastica si Estetica

Medicina Muncii

Nutritie

Analize de laborator

Dr. Negoita Estetic

Slabire localizata prin inghetare – Criolipoliza

Tratament anticelulitic si de remodelare corporala – Velashape III

Lifting nechirurgical – Fire Silhouette Soft

Rejuvenare faciala – Sublime si Sublative

Diagnostic facial

Epilare definitiva laser diode

Cum pot obtine cardul de membru Clinica Dr. Negoita?

Tipul de Card de membru este dependent de valoarea totala a achizitiilor efectuate in cadrul clinicii, in baza bonurilor fiscale.
Astfel, poti beneficia de avantajele Cardului SILVER daca pana la momentul emiterii ai avut achizitii de servicii in valoare de peste 2.000 lei, ale cardului GOLD pentru achizitii de peste 5000 lei sau PLATINUM pentru achizitii in valoare de peste 10.000 lei.

Pentru confortul tau, iti oferim cardul de membru in format digital, mereu la indemana pe telefonul mobil.
Nu uita sa arati cardul de membru la receptie! Astfel, te poti bucura de toate avantajele acordate.

*Cardul nu este transmisibil si trebuie folosit in conformitate cu regulamentul si conditiile stabilite de emitent. 
Acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clientilor fideli pe baza caruia posesorii beneficiaza de un set de avantaje la achizitionare de servicii din Clinica Dr. Negoita. Dupa primirea acestuia de catre posesor, cardul devine activ si poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligatia de a anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale si, de asemenea, va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.
*Cardul de membru are valabilitate 1 (un) an calendaristic de la data emiterii incepand cu data la care acesta a devenit activ.

Alte informatii

Programul de fidelitate are o durata nedeterminata.
Clinica Dr. Negoita isi rezerva dreptul de a sista oricand derularea programului, instiintarea cu privirea la aceasta fiind afisata la sediul/ punctele de lucru ale societatii cu cel putin 15 zile inainte.
Conform Legii nr. 190 din 18 iulie 2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), datele dvs. personale vor fi prelucrate doar in vederea obtinerii cardului de membru si derularii programului de fidelizare.
Acest program de fidelitate se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de DR. NEGOITA CLINIC S.R.L, persoana juridica romana, cu sediul social in Municipiul Bucuresti, Sector 4, Sos Vitan Barzesti, nr 7D-7E, parter, Corp B, sp nr 7A, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/7325/2017, avand cod unic de inregistrare 37607509, denumite in cele de mai sus « Organizator ».

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram