fbpx

Sublime este un tratament non-invaziv de rejuvenare faciala, destinat estomparii ridurilor, imbunatatirii texturii pielii si remodelarii conturului facial, cu rezultate imediate.

Procedura se realizează cu aplicatorul Sublime care utilizează combinația elos de lumină infraroșie și energii cu radiofrecvență bipolară care, împreună, stimulează producția de colagen și remodelează stratul dermic profund al pielii. Are rezultate excelente în tratarea laxității pielii, cu rezultate remarcabile în cazul ridurilor nasolabiale, a pungilor inestetice de sub ochi și refacerea conturului feței. Oferă rezultate imediate, fără a fi necesară nicio perioadă de recuperare. Poate fi folosit împreună cu procedura Sublative sau separat, pentru o piele mai tonifiata și cu aspect mai tânăr.

vreau oferta acum!


  Ma INTERESEAZA ACEASTA OFERTA!

  Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
  VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

  Inscrie-te la newsletter

  Contacteaza-ne
  office@drnegoita.ro
  Telefon: 0730 777 111
  RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
  Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
  Sector 4, Bucuresti
  phone-handsetcalendar-fullcross
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram