fbpx
Inapoi la tratamente Medicale

Plastic surgery

Chirurgia plastica si reparatorie a evoluat intr-un ritm alert in ultimii ani, iar in prezent reprezinta cea mai rapida si eficienta solutie prin care se pot corecta defectele de ordin estetic.

La Clinica Dr. Negoita, aspectul estetic mult dorit este usor de obtinut. Clinica noastra pune la dispozitie un spectru larg de interventii chirurgicale:
chirurgia fetei
chirurgia corporala
chirurgia fetei
chirurgia postbariatrica
tratarea calvitiei

PROCEDURI PENTRU femei

Chirurgia Sanului
Chirurgia Fetei
Chirurgie Corporala
Chirurgia Postbariatrica
 • Marirea Sanilor

  Mamoplastia de augmentare sau marirea sanilor se realizeaza prin plasarea unor implanturi de silicon sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral, cu scopul de a accentua sanii mici, de a corecta asimetriile acestora sau de a restaura consistenta lor.

  Dupa operatie se recomanda purtarea unei bustiere, pentru a realiza o pozitionare corecta a sanilor in timpul vindecarii si pentru a mentine simetria si compactarea acestora.

  Expunerea la soare este contraindicata in tot acest timp din cauza reactiilor adverse pe care le-ar putea determina.

  Operatia necesita anestezie generala intravenoasa si dureaza aproximativ 3 ore.
 • Ridicarea Sanilor

  Mastopexia sau ridicarea sanilor este procedura estetica chirurgicala ce ajuta la conturarea si ridicarea sanilor lasati, la restabilirea fermitatii acestora si la corectarea pozitiei sanilor. Pierderea elasticitatii pielii, efectele gravitatiei, sarcina, alaptarea, procesul de imbatranire si fluctuatiile in greutate sunt toate modificari comune aparute in intervalul 20-40 de ani.

  Ridicarea sanilor este o interventie frecvent intalnita in randul femeilor, deoarece ofera un aspect mai tanar sanilor, pe care niciun exercitiu fizic sau tratament medical nu il pot produce.

  Mastopexia se face sub anestezie genarala intravenoasa si dureaza intre aproximativ 3 ore.
 • Ridicarea si Marirea Sanilor

  Sarcinile numeroase, alaptarea si fluctuatiile in greutate se afla printre principalele cauze ale modificarii formei si marimii sanului. Mai mult, pe masura ce varsta isi spune cuvantul, tesutul sanului imbatraneste, se intinde si se subtiaza, pierzandu-si treptat din aspectul initial.
  In aceste situatii, operatia de ridicare a sanilor cu implant de silicon este calea optima pentru a obtine sanii ridicati si marimea dorita.

  Operatia de ridicare a sanilor cu implant se desfasoare in 2 etape: initial se pozitioneaza areola (ridicare), se introduc in sani implanturile de silicon (umplere), iar la final se indeparteaza surplusul de piele.

  Interventia se efectueaza sub anestezie generala, realizata intravenos, recuperarea este progresiva, iar reluarea activitatilor zilnice usoare se poate face dupa 7 zile.
 • Micsorarea Sanilor

  Mamoplastia de reductie este interventia chirurgicala care presupune rezolvarea problemelor cauzate de sanii plonjanti si excesiv de mari. Daca aceasta problema nu este inlaturata pana la maturitate, poate deforma coloana vertebrala sau provoca dureri in momentul respiratiei, modificarea posturii corpului, iritatii si chiar aparitia unei suprainfectii bacteriene sau micotice la nivelul pielii.

  Scopul operatiei este de a reduce volumul si greutatea sanilor prin indepartarea excesului de piele, grasime si tesut glandular. Aceasta interventie presupune, totodata, ridicarea sanului si reducerea dimensiunilor areolei. In unele cazuri, excesul de grasime poate fi indepartat si prin liposuctie.

  Mamoreductia se face sub anestezie generala si dureaza 3-4 ore.
 • Blefaroplastie

  Trecerea anilor poate lasa semne vizibile asupra chipului nostru, iar pielea imbatranita tradeaza varsta si modul in care a fost ingrijita. Una dintre cele mai eficiente operatii de reintinerire faciala este blefaroplastia, ce ofera o regresie de pana la 10-15 ani.

  Caderea pleoapelor este strict legata de pierderea elasticitatii pielii si de slabirea muschilor, iar pungile de grasime se datoreaza atractiei gravitationale. Pentru a corecta aceste defecte se indeparteaza pielea in exces, iar la nevoie si grasimea suplimentara.

  Blefaroplastia este indicata la aproape orice varsta, dar preponderent se adreseaza persoanelor cu varste peste 35 de ani.

  Procesul dureaza aproximativ 60 de minute, fiind nevoie de anestezie generala cu sedare intravenoasa.  
 • Lifting Centrofacial

  Cu ajutorul liftingului centrofacial se pot corecta semnele imbatranirii, iar fata isi poate recapata apectul intinerit si odihnit prin ameliorarea conturului, a tonusului pielii si a muschilor care o sustin.
  Liftingul facial are cele mai bune rezultate la persoanele a caror piele si-a mai pastrat din elasticitate, iar structura osoasa este puternica si bine conturata. De aceea, interventia se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse intre 40 si 60 de ani.

  Operatia de lifting facial se efectueaza sub anestezie generala. Interventia in sine dureaza cateva ore, iar pentru proceduri extinse se pot programa mai multe sedinte separat.
 • Otoplastie

  Din nastere, forma inestetica a urechii poate produce complexe severe. Asimetriile ce au loc la nivelul fetei sunt greu de ascuns si atrag priviri nedorite. Solutia propusa de esteticieni pentru a obtine armonizarea marimii si a formei urechilor cu celelalte trasaturi ale fetei si ale capului este otoplastia.

  Cand este vorba de otoplastie, operatia este recomandabil sa fie facuta cat mai devreme, pentru a beneficia atat de efectele obtinute la nivel estetic, cat si de cele de ordin psihic si social. Ideal este ca operatia sa se efectueze intre 4-14 ani.

  In conditii normale, otoplastia dureaza aproximativ 2 ore si se realizeaza sub anestezie generala cu sedare intravenoasa.

 • Rinoplastie

  Rinoplastia este interventia chirurgicala de imbunatatire a aspectului extern al nasului, contribuind la restabilirea armoniei faciale. Operatia trebuie sa fie hotarata cu prudenta, deoarece ea modifica aspectul fetei intr-un mod simtitor, de aceea sunt necesare videosintezele si fotografiile, care ajuta la o previzualizare a rezultatelor.

  Momentul cel mai potrivit pentru realizarea rinoplastiei este  primavara si toamna, deoarece temperaturile foarte ridicate sau foarte scazute pot afecta perioada recuperarii.

  Pentru aceasta interventie, durata spitalizarii este de 48 ore. Rinoplastia se face sub anestezie generala cu sedare intravenoasa, timp de aproximativ o ora.
 • Abdominoplastia

  Abdominoplastia este metoda chirurgicala prin care se indeparteaza excesul de piele si de grasime din regiunea mijlocie si inferioara a abdomenului. Femeia isi doreste un abdomen plat si conturat, dar sarcina, pierderea sau cresterea in greutate produc modificari corporale in special in zona abdomenului.

  Aceast gen de interventie estetica este indicata persoanelor cu obezitate a caror elasticitate a pielii a scazut sau persoanelor care doresc sa indeparteze vergeturile si cicatricile situate sub ombilic.

  Operatia dureaza 2-5 ore si se efectueaza sub anestezie generala.
 • Lifting Brate

  Interventia chirurgicala de lifting al bratelor presupune ridicarea si excizia excesului tegumentar printr-o incizie in axila care, in unele cazuri, va fi asociata cu o alta, dispusa in axul longitudinal, pe fata interna. Procedura se recomanda ambelor sexe.

  Pentru rezultate spectaculoase, brahioplastia sau liftingul bratelor, poate fi combinata cu urmatoarele tipuri de proceduri chirurgicale: liftingul sanilor, reductie mamara, abdominoplastie, liftingul coapselor, liftingul facial.

  Anestezia utilizata este cea generala cu sedare intravenoasa.
  Pacientul nu necesita internare, timpul operator fiind de 2-3 ore.
 • Lifting Coapse

  Odata cu trecerea anilor, elasticitatea pielii scade simtitor, aceasta nu mai este tonifiata si nu mai da dovada de fermitate.
  Liftingul la nivelul coapselor se face cu scopul de a scapa de pielea flasca si in exces, subtiind si netezind totodata zona, fapt ce confera trupului un aspect general imbunatatit.

  Pentru rezultate spectaculoase, liftingul coapselor poate fi asociat cu liftingul altor zone sau cu lipoaspiratia sau vibrolipoaspiratia.

  Deoarece aceasta interventie este de anvergura, necesita anestezie generala. Aceasta se va realiza cu sedare intravenoasa, timp in care pacientul doarme, iar la trezire nu prezinta disconfortul dat de intubatia orotraheala.

  Interventia dureaza 2-4 ore, in functie de suprafata, iar recuperarea se face in 12-14 zile.
 • Vibroliposuctie

  Vibrolipoaspiratia, o tehnica relativ noua care se afla insa in fruntea procedurilor eficiente de natura chirurgicala, vine sa inlature retinerile cu privire la interventiile invazive de eliminare a grasimii in exces, devenind o alternativa viabila a liposuctiei clasice.

  Procedura este mult mai accesibila, eficienta si lipsita de traumatisme pentru organism, iar riscurile sunt reduse si beneficiile sunt vizibile intr-un timp foarte scurt.

  Aceasta metoda permite corectarea rezultatelor inestetice pe care o lipoaspiratie precedenta le poate cauza.

  Durata interventiei este de 1 pana la 3 ore, pacientul fiind sub anestezie cu sedare intravenoasa (tipul de anestezie generala cel mai putin traumatizant pentru pacient). 
 • Rejuvenare Vaginala

  Pentru anumite situatii, ce tin de viata intima a femeilor, chirurgia a venit cu o procedura care a ajuns sa fie secretul fericirii pentru femeile din lumea intreaga. Rejuvenarea vaginala este aleasa de femeile care se simt inconfortabil cu dimensiunea sau aspectul zonei intime, de femeile care au trecut de o anumita varsta si simt nevoia unei schimbari.

  Milioane de femei se confrunta cu o relaxare a muschilor vaginali dupa nastere, unele dintre ele aleg aceasta interventie pentru ca disconfortul fizic si mental poate fi foarte puternic. Chirurgia estetica are o solutie pentru acest tip de problema. 

  Rejuvenarea vaginala nu este o procedura estetica, ci este o operatie functionala ce implica o serie de proceduri care trateaza relaxarea muschilor vaginali, aspectul labiilor, definirea vulvei, dimensiunile vaginului.

  Durata interventiei este de 1 pana la 3 ore, pacientul fiind sub anestezie cu sedare intravenoasa (tipul de anestezie generala cel mai putin traumatizant pentru pacient). 

Total Body Lifting

Pierderile masive in greutate, de peste 20 de kilograme, pot avea loc dupa diete mai drastice sau dupa interventii de chirurgie bariatrica. Excesul de piele (tesut adipocutanat ce apare ca sort/pliuri) este inestetic si creeaza stari de disconfort pacientilor atat psihic, cat si fizic (eczeme, iritatii, ciuperci).

Dupa un astfel de proces de interventie bariatrica este necesara, in cele mai multe cazuri, corectarea uneia sau mai multor regiuni corporale, mai exact este necesar un lifting total pentru a readuce corpul la formele initiale. Practic, este necesara reconstructia regiunilor afectate de efectele obezitatii si ale scaderii dramatice in greutate (30 pana la 50 kg).

Vezi lista completa de servicii

Servicii ChirurgicalePret
Augmentare mamara cu proteze (Marire sani cu implant de silicon)4900 Euro
Mastopexie (lifting san)2300 Euro
Mastopexie cu augumentare mamara (lifting san cu implant de silicon)5500 Euro
Reductie mamara (micsorarea sanilor)3700 Euro
Mastectomia subcutanata unilaterala cu implant mamar simultan, unilateral4000 Euro
Mastectomia subcutanata bilaterala cu implant mamar simultan, bilateral 5700 Euro
Servicii ChirurgicalePret
Rinoseptoplastie (rinoplastie + deviatie de sept + cornete nazale)2500 Euro
Blefaroplastie Superioara1000 Euro
Blefaroplastie Inferioara1000 Euro
Blefaroplastie Completa1700 Euro
Otoplastie 1700 Euro
Urechi despicate250 Euro
Xantelasme (pete de grasime pe pleoape)250 Euro
Servicii ChirurgicalePret
Liposuctie Abdomen superior/ inferior2300 Euro
Liposuctie Coapse intern/ extern2300 Euro
Liposuctie O zona in plus+ 640 Euro
Abdominoplastie3800 Euro
Lifting de coapse2400 Euro
Lifting de brate2300 Euro
Operatia estetica postnatala in functie de combinatia de proceduri asociate*variabil
*(implant mamar, liposuctie, abdominoplastie)
Chirurgie postbariatrica in functie de combinatia de proceduri asociate*variabil
*(abdominoplastie, lifting de brate, lifting de coapse)
Corectie CicatriciPret
Corectie cicatrici (anestezie locala)250 Euro

Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury

proceduri PENTRU BARBATI

Vibrolipoaspiratie
Ginecomastie
Blefaroplastie
Otoplastie
Tratament Calvitie
Un corp tonifiat si conturat este visul multora dintre barbati, pentru care sunt dispusi la numeroase sacrificii. Uneori insa, grasimea localizata in exces, in zone precum abdomen, coapse sau brate, devine o bataie de cap.

In aceste situatii, vibroliposuctia este solutia indicata, aceasta situandu-se in fruntea proceselor eficiente de natura chirurgicala.
Procedura aplicata barbatilor urmeaza acelasi traseu ca aceea aplicata femeilor.

Dezvoltarea excesiva a glandei mamare la barbati poarta numele de ginecomastie si este caracterizata prin excesul de piele si hipertrofierea glandei mamare.

Ginecomastia afecteaza aproximativ 65 % dintre baietii cu varsta pana la 14 ani si 50% dintre barbatii maturi. Schimbarile hormonale, tratamentele medicamentoase neadecvate, obezitatea sau anumite cauze medicale pot influenta marimea bustului masculin, determinand nemultumiri de ordin estetic.

Solutia pentru acestia este chirurgia de ginecomastie, care consta in lipoabsorbtia sau excizia la nivelul glandei mamare.

Barbatii in jurul varstei de 50 de ani considera ca ridurile, liniile fruntii, pleoapele cazute, calvitia, barbia dubla le ofera un aspect mult mai imbatranit, afectandu-le viata sub diverse aspecte.

Acest fapt se datoreaza cresterii excesului cutanat dupa 35-40 ani, cauzat de efectul gravitatiei, al trecerii anilor, al ereditatii sau al expunerii la razele UV.
Blefaroplastia indeparteaza pielea in exces si grasimea suplimentara, redand un aspect intinerit fetei.

Blefaroplastia este indicata la aproape orice varsta, dar preponderent se adreseaza persoanelor de peste 35 de ani, cu scopul de a inlatura pliuri si falduri cutanate sau cearcane.
Din nastere, forma inestetica a urechii poate produce complexe severe. Asimetriile ce au loc la nivelul fetei sunt greu de ascuns si atrag priviri nedorite. Solutia propusa de esteticieni pentru a obtine armonizarea marimii si a formei urechilor cu celelalte trasaturi ale fetei si ale capului este otoplastia.

Cand este vorba de otoplastie, operatia este recomandabil sa fie facuta cat mai devreme, pentru a beneficia atat de efectele obtinute la nivel estetic, cat si de cele de ordin psihic si social. Ideal este ca operatia sa se efectueze intre 4-14 ani.

In conditii normale, otoplastia dureaza aproximativ 2 ore si se realizeaza sub anestezie generala cu sedare intravenoasa. 
Cauzele caderii parului pot fi multiple: stres, schimbari de anotimpuri, dereglari metabolice sau hormonale, regim alimentar neadecvat.

O metoda eficienta, care combate caderea parului si ajuta la refacerea firului subtiat este mezoterapia, tratament cosmetic ce inlocuieste vitaminele si mineralele pe care organismul le pierde odata cu trecerea timpului.

Mezoterapia presupune injectarea intradermica profunda, la nivelul scalpului, de cocktailuri de substante active cu rol in regenerarea si stimularea cresterii firului de par, dar si in imbunatatirea microcirculatiei scalpului.

PACIENTII NE RECOMANDA!

 • „Ecografiile sunt foarte importante, toti ar trebui sa facem preventiv analize, ecografii, consultatii macar o data pe an”

  Andreea S

  „Doamna dr. Negoita un medic excelent, empatic, pozitiv, cum rar intanesti!"

  Ioana M

  „Recomand cu drag pe doamna Dr.Negoita!Amabilitate si profesionalism. Ce bine ar fi daca toti doctorii ar avea aceste calitati! Ps: ecografia mamara a iesit perfect🙂"

  Elena N

  „Atat eu cat si sotia mea am ramas impresionati de amabilitatea si prezenta doamnei dr.Negoita”. Ii multumim din suflet!

  Ionut O

 • “ Datorita domnului Doctor Ciprian Pop am ramas gravida dupa 4 ani.
  A fost alaturi de mine pe perioada sarcinii, ma ajutat cu sfaturi utile. Este un doctor f. bun, un om deosebit si un bun profesionist!
  Eu si fetita mea ii multumim :-)
  Il recomand cu drag si la alte mamici “

  Luiza S

  "Dr. Ciprian Pop-Began, un om minunat pentru care cunvintele sunt de prisos..."

  Andreea M

  Ii multumim doamnei Dr.Negoita infinit pina la cer pt ca ati contribuit la salvarea vieti sotului si tatalui copiilor mei. Dumnezeu sa va dea tot binele din lume sa va bucure de frumoasa dv familie.
 • "Am beneficiat la Clinica Dr. Negoita de un tratament pentru reducerea celulitei de care nu am reusit sa scap prin masaj, impachetari sau alte tehnologii aplicate. Rezultatele au inceput sa se vada chiar de la primele sedinte. Dupa terminarea planului de tratament, insemnand un pachet de 6 sedinte, aspectul de coaja de portocala disparuse. Iar rezultatul cel mai mare este redarea increderii in tine, pentru ca nimic nu poate inlocui felul in care tu te simti din nou bine in corpul tau si asta se vede. O echipa de profesionisti dedicati intru totul atingerii rezultatului dorit, o clinica de top si tehnologie de ultima generatie. Multumesc frumos! Ne revedem la sedintele de intretinere."

  Gabriela

  "Am început tratamentele corporale la clinica lor iar serviciile sunt de top. Personal calificat si amabil, o locatie cu dotari de ultima ora. Este chiar o clinica de 5 stele. Felicitari intregii echipe! 👏🏼👏🏼👏🏼"

  Roxana Ciuhulescu

 • "Ma bucur ca am indraznit sa fac o schimbare in ceea ce priveste aspectul fetei mele. Firele PDO mi-au intinerit chipul cu 10 ani. Multumesc doamnei doctor Silvia Stanculescu!"

  Ioana B

  "Ladies, the best in town☆☆☆☆☆
  Recomand cu rezultate vizibile si frumoase. Iar acestea vin, fără îndoială, atunci când ești informată corect, motivată de cel mai amabil si pozitiv personal, 👏si contactată la momentul potrivit pentru a-ti reaminti ca pe ordinea de zi ai trecută ora ta de maxim răsfăț la care "no way" ! nu ar renunța nici o femeie ce slăbește cu 8 cm in cateva sedinte de cooltech si velashape ;)
  SI pentru cele super-mulțumite ,exista si next season, pe care abea il aștept 😘
  Thanks !"

  Irina C

  "I was staying at the Rin Hotel and discovered this clinic. I started body treatments at their clinic, and the services are really nice. Qualified and courteous staff, and location with up-to-date amenities. Congratulations to the whole team!"

  Kate W

 • "Intregul proces de criolipoliza a fost surprinzator de usor. Cand am ajuns la clinica, toata lumea m-a facut sa ma simt binevenita si increzatoare ca sunt pe maini sigure. Dupa 6 saptamani am scapat de aripioare ..:D "

  Andreea M

  "Incercand multe metode de pierdere in greutate fara succes, am ajuns la clinica Dr Negoita. Planul de nutritie m-a ajutat sa pierd 6 kg in 2 luni! Sunt uimita de modul in care cele mai mici schimbari ale dietei pot avea cel mai mare impact asupra corpului tau."

  Beatrice

 • "Aceasta este cea mai buna experienta pe care am avut-o vreodata intr-o clinica. Aparatura ultraperformanta si servicii medicale ireprosabile! Multumesc, Clinica Dr. Negoita."

  Irina

  "O clinica in care grija fata de pacient este o prioritate ! Felicitari!"

  Rodica S

  "Profesionalismul se recomanda prin Calitate si Dedicatie catre Pacient. Felicitari!"

  Alexandru A

Ajuta-ne sa fim cei mai buni
  Afla cum te putem ajuta!

  Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
  VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

  Inscrie-te la newsletter

  Contacteaza-ne
  office@drnegoita.ro
  Telefon: 0730 777 111
  RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
  Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
  Sector 4, Bucuresti
  quote-leftphone-handsetcalendar-fullcrosscheckmark-circle
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram