Inapoi la tratamente Estetice

Facial Diagnostic

FotoFinder Adonia va ofera posibilitatea de a va monitoriza caracteristicile pielii si de a selecta, impreuna cu terapeutul dumneavoastra, procedurile cele mai potrivite de tratament. Astfel, se pot realiza planuri individuale de tratament cu eficienta sporita.
planuri individuale de tratament
monitorizare succesiva
multiple zone de utilizare

FotoFinder Adonia

Este un echipament de inalta performanta ce permite centralizarea si analizarea in detaliu a unei largi game de parametri ai fetei si tenului. Datele si imaginile generate de FotoFinder Adonia va ofera posibilitatea personalizarii si adaptarii tratamentelor faciale la un nivel de acuratete fara precedent.

planuri individuale de tratament

analiza complexa a tenului

monitorizarea permanenta a rezultatelor

Tehnologie

Camera controlata de software-ul special FotoFinder permite realizarea mai multor poze de inalta rezolutie, usor si rapid. Acestea sunt analizate de soft-ul FotoFinder, ce ofera posibilitatea conceperii unui plan personalizat de tratament, dezvoltat special pentru nevoile dumneavoastra.

Imagini concludente multumita polarizării

FotoFinder Adonia este o solutie de ultima generatie pentru fotografierea fetei, gatului, barbiei, pieptului, in timp minim. Optiunea Portrait Strand cu rotire la 180 grade permite realizarea pozelor din 5 unghiuri diferite (90 Stanga, 45 Stanga, 0 Centru, 45 Dreapta, 90 Dreapta).
Folosirea celor 2 moduri de polarizare iti permite vizualizarea perfecta a leziunilor vasculare, vaselor de sange, telangiectaziei, porilor, pigmentatiei, texturii pielii, ridurilor.

Imagini reproductibile rapid

Optiunea "Ghost" ofera poze pentru follow-upul pacientului si pentru urmarirea progresiva a rezultatelor tratamentului.

VIZUALIZEAZA ȘI CUANTIFICA REZULTATELE

Camera controlata de software-ul special FotoFinder permite realizarea mai multor poze de inalta rezolutie, usor si rapid.
Imaginile obținute prin intermediul Foto Finder sunt stocate automat în baza de date. La sedintele ulterioare, se vor compara imaginile din baza de date cu cele noi, pentru evaluarea rezultatului tratamentului.

PLANIFICA ȘI OFERA tratamente personalizate

FotoFinder Adonia combina documentarea profesionala pentru tratament cu un instrument sofisticat pentru analiza tenului, gatului, barbiei, pieptului, in timp minim, oferindu-va rapoarte personalizate si planuri de tratament.

FotoFinder aesthetics face deluxe

Afla cum te putem ajuta!

Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Tratamente similare

[related-posts-thumbnails]

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
userphone-handsetcalendar-fullchart-barshourglasscrosscheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram