septembrie 13, 2018

Tehnologia Sublative de la eTWO

O acnee grava netratata sau tratata necorespunzator afecteaza tenul la nivel profund, distruge fibrele de colagen si elastina si declanseaza aparitia unor cicatrici de mici dimensiuni in zona pometilor, a barbiei sau, in cazuri mai grave, la nivelul intregului chip.

Cicatricile cauzate de acnee pot fi o sursa majora de frustrare si pot genera adevarate complexe. Netratate, acestea pot persista luni intregi, in anumite cazuri chiar ani. Din fericire, tratamentele din domeniul dermatologiei au progresat intr-un ritm rapid, iar in momentul de fata disparitia cicatricilor post-acneice nu mai reprezinta o problema.

Solutia recomandata de medicii specialisti Clinica Dr. Negoita este tehnologia SUBLATIVE, unul dintre cele doua protocoale ale sistemului de rejuvenare completa e-Two.

De ce Sublative?

Fiind in prezent cea mai cautata metoda pentru rejuvenare, Sublative imbunatateste considerabil aspectul pielii, oferind rezultate maxime intr-un timp record pentru multiple probleme ale tenului:

Tratament de REJUVENARE faciala AMPLA – Ten cu iregularilaritati

 • Tratarea cicatricilor postacneice
 • Eliminarea iregularitatilor texturale
 • Estomparea petelor pigmentare rosii si maro
 • Uniformizarea aspectului pielii si tonifierea tenului
 • Reducerea porilor dilatati

Tratament Puternic ANTIRID – Ten Matur

 • Tratarea semnelor lasate de trecerea anilor
 • Estomparea pana la disparitie a ridurilor
 • Eliminarea pungilor inestetice de sub ochi si ridicarea arcadei
 • Redarea fermitatii tenului si refacerea conturului facial
 • Uniformizarea culorii si redarea stralucirii naturale a tenului

Tratamentul VERGETURILOR – Tratament corporal

 • Tratarea leziunilor superficiale si a petelor pigmentare
 • Estomparea pana la disparitie a vergeturilor

Care este principiul de functionare SUBLATIVE?

Tehnologia Sublative depaseste metodele clasice de restructurare a pielii!

Principiul de functionare consta in tehnologia Elos pe baza de radio frecventa bi-polara fractionata, care directioneaza energia termica spre straturile superioare ale dermului, prin intermediul matricei de electrozi a dispozitivului, aspect ce cauzeaza leziuni micro-dermale.

Tesutul neafectat din jurul zonei matricei este stimulat de caldura, in acest mod declansandu-se un puternic si rapid proces de vindecare a pielii. Are loc o crestere semnificativa de colagen, fibrele vechi de colagen sunt reparate si stimulate, tesutul distrus este regenerat, iar cicatricile, indiferent ca sunt superficiale, moderate sau severe, sunt diminuate inca de la prima sedinta.

Tratamentul este sigur si eficient pentru toate tipurile de piele si nu prezinta efecte secundare!

Care sunt etapele tratamentului Sublativ?

Pasul 1: Consultatia unui medic specialist Dermatolog

Consultatia dermatologica te va ajuta sa afli mai multe despre tipul de piele pe care il ai si despre ingrijirea lui corecta. Specialistul dermatolog va evalua starea pielii tale efectuand o anamneza generala si va pune un diagnostic acolo unde este cazul sau va va indica pasii urmatori pentru a mentine sanatatea si frumusetea pielii.

Te asiguram ca la Clinica Dr. Negoita vei intalni cei mai buni specialisti in domeniu!

Pasul 2 (Optional): Aplicarea unui anestezic local

Pentru confortul pacientului se poate aplica o crema anestezica. Medicii dermatologi din cadrul Clinica Negoita recomanda insa, in functie de gradul de suportabilitate al fiecarui pacient, evitarea folosirii anestezicului. Acesta atenueaza din puterea radiofrecventei si ,astfel diminueaza si eficienta tratamentului.

Pasul 3: Tratamentul personalizat Sublativ

Conform nevoilor fiecaruia, al diagnosticului stabilit de catre medic si in functie de planul de tratament agreat, se seteaza paramentrii personalizati si se realizeaza procedura pe zonele dorite.

Pasul 4: Efectul tratamentului
La finalul tratamentului, pielea prezinta un usor eritem (inrosire) si edem (umflare). Acest efect dureaza doar cateva ore si este de preferat sa nu fie neutralizat prin aplicarea de gheata sau comprese reci. Acestea sunt efecte normale ale tratamentului si ne indica incalzirea si remodelarea dermica, determinand sinteza de noi fibre de collagen si elastina.

Pasul 5: SPF > 50

Medicul dermatolog va aplica o crema fotoprotectoare cu factor de protectie ridicat (SPF>50). Este recomandata folosirea acesteia pe intreaga durata a tratamentului si inca 1 luna dupa finalizarea lui pentru a elimina riscul de hiperpigmentare reziduala.

Pasul 6: Post-Tratament

In decurs de 24-72 ore, la nivelul zonei tratate apar mici cruste brune de 1mm diametru care pot persista aproximativ 3-7zile. Este indicat sa nu fie atinse, smulse sau indepartate chiar daca apar insotite de o senzatie de mancarime. Medicul dermatolog va va recomanda aplicarea in mod consecvent a unei creme emoliente, permitand astfel eliminarea lor spontana.

Protocolul terapeutic standard este de 3-5 sedinte de tratament, efectuate la interval de 4-6 saptamani distanta., insa acesta poate diferi in functie de paracteristicile fiecarui pacient in parte.

Rezultate Before/ After

Afla daca te putem ajuta!

Stim ca esti nerabdator sa gasesti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor tale, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa raspunda nevoilor tale.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram