fbpx

Tehnologie

Tratamente Corporale si Faciale de Ultima Generatie

Samsung H60

H60 este un sistem de înaltă rezoluție conceput pentru a efectua ultrasunete 2D, 3D și 4D. Sistemul include o tehnologie avansată de formare a fasciculului de fascicul, precum și o selecție de instrumente inovatoare de procesare a imaginii .
Afla mai multe...

Vela Shape 3

Velashape III este terapia numarul 1 in lume pentru reducerea celulitei, remodelare corporala si tonifiere cutanata. O metodă de slabire rapida si de (re)conturare a intregului corp.
Afla mai multe...

Cooltech pentru slabire localizata prin Criolipoliza

Criolipoliza CoolTech este o metoda rapida si non-invaziva de slabire localizata. Prin intermediul tehnologiei de criogenare, tesutul adipos este inghetat si mai apoi eliminat definitiv. Astfel, slabesti rapid, fara durere si fara timp de recuperare.
Afla mai multe...

eTwo

Aplicatorul Sublime utilizeaza combinatia elos de lumina infrarosie si energii cu radiofrecventa bipolara care, impreuna, stimuleaza productia de colagen si remodeleaza stratul dermic profund al pielii.
Afla mai multe...

Adonia PhotoFinder

Camera controlata de software-ul special FotoFinder permite realizarea mai multor poze de inalta rezolutie, usor si rapid. Acestea sunt analizate de soft-ul FotoFinder, ce ofera posibilitatea conceperii unui plan personalizat de tratament, dezvoltat special pentru nevoile dumneavoastra.
Afla mai multe...

Afla cum te putem ajuta!

Stim ca va doriti sa gasiti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor dumneavoastra, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa va raspunda.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram