fbpx

octombrie 25, 2021

TOAMNA: anotimpul in care TENUL tau este VEDETA!

Există un anotimp perfect pentru ten?

Razele UV dure ale verii descompun în mod agresiv colagenul și stimulează pigmentarea petelor, iar vânturile reci și înghețate de iarnă atacă suprafața pielii, uscând-o și agresând-o. Vremea blândă de toamnă este cu siguranță mai îngăduitoare și, ca atare, este momentul perfect pentru a repara o parte din acele daune provocate de soarele de vară. În același timp, vă face pielea puternică și sănătoasă, astfel încât să se poată proteja de vremea rece viitoare și de reactiile negative provocate de sistemul de încălzire ambientală.

Pacientii nostri se bazeaza pe medicii specialisti din Clinica Dr. Negoita pentru a-i ghida prin câmpul minat al îngrijirii moderne a pielii, fie că sunt tratamente mai mult sau mai putin invazive efectuate în clinică.

Se vehiculează o mulțime de opțiuni disponibile insă alegerea exacta a tratamentului postrivit este întotdeauna mai ușoră cu ajutorul unui expert care vă poate evalua pe deplin tenul.

In randurile urmatoare îți descriu una dintre cele mai populare alegeri și îți explic pe larg ce beneficii va avea pentru tine și pielea ta.

Ce este SUBLATIVE?

Sublative, unul din cele 2 protocoale de tratament e-TWO este un tratament facial minim invaziv, cu aprobare FDA, ce utilizează radiofrecvența pentru a corecta o varietate de probleme ale pielii, inclusiv:

  • ridurile
  • cicatricile
  • textura neuniforma
  • petele pigmentare
  • cicatricile
  • cicatricile postacneice
  • aspectul general al tenului
  • vergeturi

De ce SUBLATIVE?

Tratamentul Sublative este diferit de alte tratamente prin faptul că permite o penetrare mai profundă a pielii, permițând tratamentului să ajungă în zonele subiacente și să stimuleze producerea de colagen nou. De asemenea, este mult mai puțin invaziv decât alte alternative de tratament cu laser, astfel încât timpul de recuperare este mai rapid.

Cum funcționează SUBLATIVE?

În timpul tratamentului Sublative, energia bi-polară a radiofrecvenței se deplasează prin straturile mai adânci ale pielii printr-o matrice - sau o rețea de 64 de electrozi - printr-un vârf special asezat pe aplicatorul echipamentului. Folosind această metodă, pielea vizată este distrusă iar pielea din jur este lăsată nevătămată, ceea ce determină celulele din jur să înceapă să asiste la vindecarea pielii tratate, stimulând producția de colagen în timpul proceselor de vindecare.

Ce tratează SUBLATIVE?

SUBLATIVE “Skin Resurfacing” poate fi utilizat pentru a trata o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv cicatrici ale acneei, vergeturi corporale, pete cauzate de inaintarea in vârstă, textura neuniforma și poptoza pielii, riduri si linii fine precum și probleme de pigmentare. Pacienții vor beneficia de perioade minime de recuparare în comparație cu alte proceduri similare și vor vedea o îmbunătățire generală nu numai în aspectul pielii, ci și în textura și uniformitatea pielii.

Ce presupune recuperarea dupa SUBLATIVE?

Există o recuperare personalizata asociată acestei proceduri - majoritatea oamenilor pot reveni la activitățile lor zilnice imediat după tratament. Primele două zile după tratament este posibil să vă confruntați cu roșeață ușoară și umflături, urmate de uscăciune și puțină descuamare a straturilor mai vechi ale pielii. Acest lucru este complet normal și poate fi tratat cu o cremă hidratantă ușoară. Totodata sunt ușor de camuflat cu machiaj și, de obicei, dispar în 5-7 zile post-tratament.

Care sunt beneficiile tratamentului SUBLATIVE?

Sublative este considerat un tratament „natural” pentru riduri, discromii, cicatrici și îmbătrânire, deoarece acționează pentru a stimula creșterea naturală a colagenului din interiorul propriului organism. Un alt avantaj este faptul că ședințele sunt foarte scurte și relativ nedureroase în comparație cu proceduri similare. În definitiv, este un tratament sigur și care are efecte vizibile pentru toate tipurile, texturile și pigmenții de piele.

Cât durează rezultatele rejuvenării sublative?

Pacienții nostri încep să observe rezultate la scurt timp după incheierea tratamentului, insa vă puteți aștepta să vedeți rezultatele complete ale rejuvenarii sublative în termen de 3-6 luni de la tratamentul final. Ca și în cazul altor tratamente de întinerire a pielii, rezultatele pe termen lung vor varia în funcție de individ, de numărul de tratamente și de condițiile tratate, dar si de rezultatele ultimelor tratamente sublative efectuate in ultimii ani. Tratamentele de întreținere pot fi necesare în timp.

Certificare Medicala si Tehnicieni Certificati

Întinerirea sublativă este o procedură ce se efectueaza sub urmarire medicală și necesită instruire, cunoștințe și abilități specifice pentru a asigura rezultate sigure și naturale. In consecinta, este necesar sa vă asiguram că alegeți o echipa care a fost instruită în mod corespunzător: furnizori certificați si tehnicieni specializati în tratamentul cu radiofrecventa și întinerire sublativă.

Cum pot achizitiona SUBLATIVE?

Dacă vă gândiți sa incercati acest tratament, Clinica Dr. Negoita va oferă procedura la un preț redus pentru luna Noiembrie!

Pacienții nostri pot beneficia de tratamentul SUBLATIVE cu -15% DISCOUNT!

Sunați astăzi la 0730.777.111 pentru a vă face rezervarea sau utilizati acelasi contact pentru a solicita mai multe detalii pe whatsapp.

Totodata, puteti crea o programare rapida prin formularul de programare online:

https://drnegoita.ro/programare-online/

 

Va asteptam in siguranta la Clinica Dr. Negoita!

Afla daca te putem ajuta!

Stim ca esti nerabdator sa gasesti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor tale, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa raspunda nevoilor tale.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram