fbpx

septembrie 28, 2019

Tot ce trebuie sa stii despre tratamentul de epilare definitiva cu laser dioda!

Cine n-a visat ca printr-o minune sa scape de chinul epilarii la fiecare 2-3 zile? Cate complexe nu aduce cu sine excesul de par din anumite zone ale corpului?

Vestea buna este ca progresul tehnologic actual din domeniul beauty&care a dus la aparitia pe piata a unor dispozitive medicale capabile sa rezolve definitiv problema pilozitatii, fara efecte secundare pe termen lung.

Ce este tratamentul de epilare cu laser dioda Elysion Pro?

Acest tratament de epilare definitiva cu LASER Dioda Elysion Pro este cea mai performanta procedura prin care firele de par sunt distruse, efectul persistand cativa ani sau chiar permanent, in functie de reactia foliculului de par si de puterea lui de regenerare.

 

Cui i se adreseaza tratamentul de epilare definitiva cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laser dioda se adreseaza tuturor persoanelor adulte, femei si bărbati, care isi doresc sa elimine definitiv parul din anumite zone ale corpului sau de pe fata.

 

Exista contraindicatii ale epilarii cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laser dioda nu prezinta contraindicatii majore, fiind considerata de specialisti o metoda sigura de epilare. Exista totusi situatii in care, din motive medicale sau de siguranta, nu se recomanda epilarea cu laser. Aceste situatii se refera la:

 • Perioada sarcinii si a alaptarii
 • Existenta unor infectii la nivelul pielii sau al mucoaselor, leziuni, tatuaje
 • Prezenta unei boli oncologice

 

Este epilarea cu laser dioda o procedura sigura?

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitiva, epilarea cu LASER Dioda Elysion Pro este o procedura sigura, nedureroasa, care nu produce iritatii sau inflamatii, fiind potrivita oricarui tip de piele.

Echipamentul ultraperformant Elysion Pro functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ceea ce presupune atingerea unor temperaturi foarte inalte pentru a distruge foliculul de par, fara afectarea tesutului din jur.

In cat timp se vad rezultatele? Cate sedinte sunt necesare?

Deoarece parul uman se dezvolta in trei etape, anagen (creştere), catagen (repaus) şi telogen (cădere), acesta nu poate fi eliminat integral intr-o singura sedinta, dar se poate observa inca de la prima sedinta rarirea parului in zonele tratate.

In functie de culoarea pielii (fototipul cutanat), densitatea si grosimea firului de par, pot fi necesare intre 3 si 6 sedinte, la un interval de 4-6 saptamani.

Cat dureaza o sedinta?

In functie de numarul si suprafata zonelor tratate, o sedinta poate dura intre 5 minute (zona axilei), pană la 60 – 90 minute (intregul corp).

Ce precautii sunt necesare inaintea epilarii cu laser dioda?

Premergator inceperii procedurilor de epilare definitiva cu laser dioda e necesar sa:

 • Evitati ceara sau aparatul electric de epilat cu circa 4 saptamani inainte;
 • Radeti cu lama parul din zonele ce urmeaza a fi tratate;
 • Faceti o pauza de la expunerea prelungita la soare, iar sedintele la solar trebuie evitate cu minimum 3 zile inainte si dupa tratamentul cu laser.

Cand este bine sa incepi sedintele de epilare definitiva?

Sedintele de epilare definitiva cu laser dioda pot fi incepute oricand, insa sezonul toamna-iarna este ideal deoarece iti permit sa intampini vara cu o piele catifelata, fara sa mai traiesti disconfortul si grija epilarii.

Ce simti in timpul unei sedinte de epilare definitiva cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laserul dioda Elysion Pro este lipsita de durere intrucat dispozitivul este prevazut cu un sistem de racire, Crystal freeze, ce porneste din varful aplicatorului si reduce temperatura produsa de lumina la nivelul pielii. Astfel, aceasta tehnologie asigura maximum de confort pe toata durata procedurii, la nivelul pielii resimtindu-se o senzatie placuta.

Ce zone se pot epila cu laser dioda Elysion Pro?

Dispozitivul de epilare laser dioda Elysion Pro poate ataca orice zona afectata de pilozitate:

 • axila
 • mustata
 • barba
 • inghinal
 • linie bikini
 • interfesier
 • brate
 • picioare
 • abdomen
 • spate

Click AICI pentru lista completa de preturi! 

Scapa de grija si disconfortul epilarii la 2-3 zile!
Programeaza-te acum la clinica Dr. Negoita si elimina definitiv parul inestetic!

Afla daca te putem ajuta!

Stim ca esti nerabdator sa gasesti cea mai buna cale de rezolvare a problemelor tale, de aceea echipa noastra de specialisti este gata sa raspunda nevoilor tale.
VREAU SA FIU CONTACTATTEL + 0730 777 111

Inscrie-te la newsletter

Contacteaza-ne
office@drnegoita.ro
Telefon: 0730 777 111
RIN Grand Hotel, Galeria Comerciala, Parter 
Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, 
Sector 4, Bucuresti
phone-handsetcalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram